Fotoshoot


NAAST REPORTAGE FOTOGRAFIE


Naast het fotograferen van bruiloften en de bedrijfs- & evenementenfotografie ben ik je natuurlijk ook graag van dienst op andere momenten. Wat denk je van een leuke fotoshoot van jou en je familie of vrienden, een cakesmash, een vrijgezellendag, een ongedwongen kinderfotoshoot of een professioneel ogende profielfoto voor je social media? Hieronder lees je meer.


FOTOSHOOT


Lijkt het je leuk om een fotoshoot te plannen? Neem dan even contact op. In de buurt van Breda zijn een aantal locaties die hiervoor erg geschikt zijn! Wat dacht je van het Cadettenkamp? De Galderse Meren? Het Valkenberg? Het Mast- of Liesbos? Maar misschien heb je zelf ook wel een goed idee. Laat het me gerust weten! We bespreken jullie wensen, zodat jullie een onvergetelijke herinnering krijgen aan deze shoot. 

 

KINDERFOTOGRAFIE


‘Vind je het niet lastig om kinderen te fotograferen?’ Deze vraag krijg ik vaak. Het antwoord is nee. Het fotograferen van kinderen vraagt een andere manier van werken, maar ik vind het heerlijk! Ik geniet ervan als ik de puurheid of verwondering van een kind kan vastleggen met mijn camera. Kinderfotografie vraagt geduld, enthousiasme, empathisch vermogen en oog voor waar een kind blij van wordt. Een kind dat lekker zijn gang kan gaan op een strandje, in een bos, op de hei, in een tuin: het is de sleutel tot prachtige foto’s!

CAKESMASH


Wat is er voor een kind leuker dan om heerlijk te kliederen met taart? Zien, voelen, proeven, ruiken, gooien, smeren… Met mijn camera leg ik met veel plezier de eerste of tweede verjaardag van jouw kleintje vast. Een cakesmash kun je al boeken vanaf de leeftijd dat je kindje 10 maanden oud is. Ik zorg er in overleg met jullie voor dat er een prachtige taart klaarstaat, zodat jouw baby of dreumes lekker los kan gaan!

Je boekt al een cakesmash voor € 110,00. Dit bedrag is inclusief de taart. De foto’s ontvang je na afloop in je mailbox via WeTransfer.

PROFIELFOTO


Jouw profielfoto zegt veel over wie jij bent en over hoe je wilt overkomen op anderen. Wil je zakelijkheid uitstralen? Creativiteit? Vertrouwen? Of vind je het belangrijk om vooral ongedwongen en spontaan op de foto te staan? Met je profielfoto kun je dat zichtbaar maken. Een goede profielfoto kan je helpen om een baan te vinden die bij jou past of om klanten te trekken voor jouw product of dienst. Ik leg graag vast wat jij wilt uitstralen naar anderen. Vind je het nog lastig om te bepalen wát je precies wilt? Dan help ik je graag om dat verder uit te zoeken.