Bedrijven

BEDRIJF

 

Je bedrijf is iets waar je trots op bent. Waar je veel energie en tijd insteekt in de verwachting dat je daar een goed inkomen uit kunt halen. Jouw website is waarschijnlijk het eerste dat een potentiële klant van je onderneming ziet en die eerste indruk is bepalend voor het uiteindelijke besluit om wel of niet verder rond te kijken op jouw site en met je in zee te gaan. Een professioneel ogende website is dus een must en betaalt zich terug in de vorm van nieuwe klandizie en omzet. Pakkende teksten en foto’s die de aandacht trekken van jouw klant: met een goede website ben je je concurrent nét een stap voor.

 

Maar bedrijfsfotografie omvat nog veel meer. Een paar voorbeelden? Het vastleggen van de dag waarop je collega of medewerker zijn/haar jubileum viert, de portretfoto’s voor je intranet, de bouw van jullie nieuwe pand, de opdrachten die jullie voor klanten gerealiseerd hebben.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en kosten te bespreken!

 

Ook als school, vereniging of organisatie kun je mij inhuren. Een schoolgids of -kalender die opvalt door sprekende foto’s is een visitekaartje voor jullie leerlingen en hun ouders? Ook wanneer je op zoek bent naar een nieuwe huisstijl ben ik je graag van dienst. Kijk ook zeker even onder het kopje ‘evenement’ hieronder. Daar vind je nog meer voorbeelden.

 

EVENEMENT


Een bijzondere gebeurtenis verdient aandacht! Misschien organiseert je bedrijf een beurs of event? Misschien wil jouw school graag mooie foto’s van de diploma-uitreiking, het gala of de drukbezochte thema-avond? Misschien viert jouw vereniging een jubileum of feest en wil je daar een bijzondere herinnering aan?

 

Met een mooie fotoreportage zorg je ervoor dat je die gebeurtenis opnieuw beleeft, je stapt als het ware een beetje terug in het moment. Je zult zien dat je op de foto’s dingen opvallen, die je op het moment zelf ontgaan zijn. Kleine, subtiele dingen. Met veel plezier maak ik juist die kleine momenten zichtbaar voor je. Wil je meer weten? Dan spreek ik je graag!

 Uitvaartfotograaf met Stijl

Email:

info@stimfotografie.nl


Telefoonnummer:

+31 6 24749209